Clenbuterol Bulgaria

Clenbuterol Bulgaria

Clenbutrol Bulgaria 0,02 mg 50 pastile. Pret 40 de lei

Detalii


40,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

1

Doza medie: Barbati 100-140 mcg/zi.....Femei 80-100 mcg/zi
Denumiri comerciale: Clenbuterol, Broncoterol, Contraspasim, Monorez, Siropent, Broncodil, Xebron, Clenasma, Contrasmin 
Clenbuterol este un dilatator al cailor respiratorii  Cel mai des se gaseste in tablete de 20 mcg, Clenbuterol nu afecteaza dpdv cardiac dilatand caile respiratorii fara multe alte efecte secundare cardiovasculare.

  Clenbuterolul  stimuleaza accelerarea si arderea celulelor grasimii. Eficienta Clenbuterolului in slabire il face foarte atractiv si aproape un medicament obligatoriu pentru multi atleti pentru perioada de dinaintea concursului.

   Posibilele efecte secundare ale Clenbuterolului includ: maini tremurande, insomnie, transpiratie, tensiune arteriala crescuta, ameteli, dureri in piept, crampe musculare si difera destul de mult de la persoana la persoana. Aceste efecte cedeaza dupa aproximativ o saptamana cand corpul atletului incepe sa se acomodeze cu acest medicament.

Un ciclu tipic incepe cu o cantitate mica si se creste doza in fiecare zi pana cand se atince doza dorita. Acest proces va minimiza efectele secundare - care altfel ar fi dramatice in cazul unei porniri cu doze mari. Barbatii ajung la 2-8 tablete pe zi, Femeile folosesc in general 2-4 tablete pe zi. Foarte repede, Clenbuterolul va creste temperatura corpului. Cresterea nu este mare, probabil jumatate de grad, cateodata un pic mai mult.  A se nota ca efectul benefic al acestui medicament este prezent doar pentru o perioada scurta de timp dupa care el scade.  Cand Clenbuterolul este folosit pentru slabire primul efect al medicamentului functioneaza pentru aproximativ 4-6 saptamani. In aceasta perioada utilizatorii vor dori sa-si monitorizeze constant temperatura. Se stie clar ca asa functioneaza - prin cresterea temperaturii. Cand temperatura revine la normal este semnul ca deja nu mai functioneaza - nu mai prezinta proprietatile termogenice. In acest moment, cresterea dozei nu este eficienta si se recomanda o pauza de cateva saptamani pana cand va redeveni eficient pentru slabire.

Daca prezentati probleme serioase cu ficatul, rinichii, inima, circulatia, glanda tiroida sau diabetul, nu folositi Clenbuterol.

Multe persoane au raportat efecte secundare foarte urate - palpitatii groaznice, temperatura mare, dureri in piept - un sentiment per total descris de multi ca si "de sfarseala". Foarte multi din acesti utilizatori de steroizi nu s-au documentat cu privire la dozarea corecta si cresterea constanta pana la doza normala. Unele persoane sunt si mult mai sensibile decat altele.

Recomandarea este sa porniti cu 20 mcg in prima zi si sa urcati cu cate 20 pana in ziua 5-6 cand veti ajunge la 100 mcg/zi , continuati 5-6 zile cu 100 mcg/zi si pe final, in ultimele 2-3 zile coborati usor inainte de a intrerupe total. Asta pentru barbati. Daca si la doze mici simtiti efecte puternice puteti intrerupe o saptamana doua, si puteti incerca din nou, pana cand se adapteaza corpul si efectele secundare dispar sau sunt cel putin suportabile.

Fiind un termogenic puternic, in timpul administrarii cu Clenbuterol consumati cantitati mari de apa! In acest fel veti evita si crampele musculare - 90% din crampele musculare sunt din cauza hidratarii precare.

Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/njclbsoc/public_html/classes/MySQL.php on line 175

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/njclbsoc/public_html/modules/blocktags/blocktags.php on line 108

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Plăteşte

Produse noi

Nici un produs nou

Etichete

Nici o etichetă specificată încă